ABOUT

GoedeFavicon

about the girl with the backpack

Leuk dat je geïnteresseerd in me bent, aangezien je de ‘about’ pagina hebt aangeklikt.

Mijn naam is Roëlle de Bruin-Boonstra (24) en ik woon ergens in de provincie Utrecht. Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in andere culturen, kinderen, schrijven, knutselen en creatief bezig zijn. Ik keek Zorro, Skippy en verkleedde me als een Chinees meisje naar het schoolfeest van mijn basisschool in Hilversum.
Het motto van mijn reisblog is: Go beyond borders. Ik wil je leren om de wereld vanuit een ander perspectief te zien. Of dat nou is door 10.000 km te reizen, of eens toerist in eigen land te spelen: ik wil je creatief om je heen laten kijken.
Wil je nog meer weten? Lees dan hieronder verder.

mijn rare leventje

Eigenlijk ben ik gewoon pedagoog en beleidsadviseur in het dagelijks leven. Toch houd ik graag reizen aan als een groot deel van mijn leven en plan ik het liefst zoveel mogelijk reisjes in, indien mijn budget me dat toelaat.

reizen

In 2013 kocht ik mijn backpack en vertrok ik voor 5 maanden naar Azië en Australië. In de tropen en op de zandstranden leerde ik mezelf en de wereld kennen. De meest belangrijke les die ik heb geleerd is om op mijn eigen voeten te kunnen staan en te vechten voor mijn dromen. Sindsdien heb ik een ongelofelijke honger naar reizen en de wereld ontwikkeld.

Ik lees dagelijks andere reisblogs en probeer zelf zo veel mogelijk tips te geven voor de mooiste reizen. Zolang je een portie flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen bezit, is er heel veel mogelijk. Door deze reis ben ik gaan beseffen hoe leuk het is om ervaringen te delen. Ik wilde er wat mee doen. In oktober 2013 startte ik een primitieve blog, en in februari 2014 was mijn eigen website en domein een feit.

schrijven

Ik schrijf graag nog over mijn reis in 2013, maar voeg er graag andere (recentere) bestemmingen aan toe. Ik vertel je over mijn ervaringen, geef je tips en dingen die je absoluut niet moet doen. Ook laat ik je graag foto’s zien, want een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Motto van mijn website is “Go beyond borders”. Hiermee bedoel ik, reis, geniet en exploreer! Maar daarnaast wil ik de lezer ook inspireren om verder te kijken dan hun neus lang is. Ook (dicht bij) thuis kan je nieuwe dingen ontdekken.
Kortom, ik schrijf over alles waar ik mee bezig ben. Over dromen en over reizen. Over geluk en over leven.

go beyond borders

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!