(Almost time to) drink champagne

 In PERSOONLIJK

Hallo wereld!

Ondertussen is het alweer het einde van mei. De bomen staan in de bloei, de zon komt af en toe speels naar buiten, de warme zomerdagen laten echter nog wel op zich wachten… Het lijkt een normale maand mei, zoals ieder jaar. Maar dit jaar is er iets heel erg gebeurd. Iets wat ik nooit had gedacht…

Mocht je nog niet doorhebben waar ik het nou over heb: ik kwam tot de schokkende ontdekking dat ik al bijna vier maanden niet meer te vinden ben geweest op mijn eigen blog. Dat betekent dat ik 4 x 30 dagen niet heb ingelogd. Ik heb twaalf keer niet een blog per week heb geschreven. Oftewel: ik heb jullie minstens 12 blogs tekort gedaan. Verder kwam ik erachter dat er wel zes plug-ins op mij stonden te wachten, totdat ik ze eindelijk zou bevrijden uit hun ouderwetse levensstijl en zou updaten. Ik had meerdere reacties die ik nog moest goedkeuren. Ik zag, tot mijn schrik, dat mijn blogpost over oud & nieuw nog in mijn blogcarrousel stond. Boy, wat heb ik deze website verwaarloosd. Maar dat is gelukkig niet zonder reden.

Ik ben namelijk de laatste paar maanden extreem druk geweest. Nou associëren de meeste mensen “drukte” met “vervelend”, maar gelukkig is dit bij mij lang niet altijd het geval. Natuurlijk had een groot deel van de drukte ermee te maken dat mijn schoolleven te veel van mij vroeg om ook nog creatief te kunnen nadenken. Ik kon me niet bedenken waarover ik kon gaan bloggen, laat staan: iedere week een nieuw onderwerp verzinnen. Ik merkte dat ik niet alleen geen tijd had, maar ook niet de rust om iets leuks nieuws te ontdekken of maken.

Daarnaast ben ik druk geweest op persoonlijk vlak. Ik heb veel gewerkt bij een begeleidingsinstituut voor middelbare scholieren. Hiervoor was ik zo vaak ‘smiddags aan het werk, dat ik mijn schoolwerk naar de avond verplaatste. Ook dan maakte ik geen tijd meer vrij voor lekker schrijven en bloggen.
Daarnaast ben ik druk bezig geweest met verhuizen. Ik heb, samen met mijn vriend, sinds april een appartement gehuurd. Sinds toen zijn we al druk bezig geweest met het leggen van de vloeren, verven, schoonmaken, in elkaar zetten van meubels… Omdat we letterlijk alle kasten, tafels, gordijnen en bureaus opnieuw hebben gekocht of gaan kopen, kost het zoveel tijd om alles netjes te installeren. Ook zijn we druk met de voorbereidingen van ons trouwen in de zomer. Dit neemt best veel tijd in beslag, van het passen van de jurk tot het afspreken van de versieringen.

Maar aan al deze drukte komt vlug een einde. Dan is die heerlijke dag eindelijk daar en komt de zomerzon eindelijk door. Ook deze zomer heb ik weer een geweldige reis in de planning, al zeg ik het zelf. We zijn van plan om een grote tocht door de Balkan te maken. Een gebied waar ik nog nooit ben geweest en waar je niet vaak wat van hoort. Maar ik ben van plan om terug te komen. Net zoals elke andere blogger die een tijd niet actief is geweest. Ik beloof echter niks, omdat ik vooralsnog niet weet wat ik waar kan maken. Maar zeker in de zomer heb ik genoeg tijd en ideeën te over om te realiseren. Wat zouden jullie er van vinden als ik mijn blog iets zou omgooien? Misschien iets meer lifestyle en wellicht filmpjes?!

En als die reis dan eindelijk daar is, of die heerlijke trouwdag… Then it’s finally time to drink champagne and dance on the table.

 

Liefs,

Roëlle

Recent Posts
Comments

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!