Aquarius Apartments Zandvoort | Review

 In REVIEW

Afgelopen weekend waren wij op mini-moon naar Zandvoort aan Zee. Donderdag de 7e zijn we getrouwd, waardoor een kort weekend weg niet verkeerd was. We wilden naar het strand van Nederland, omdat het mooi weer zou worden. We hadden veel hotels gevonden die aan onze eisen voldeden: goedkoop maar toch comfortabel – en op een goede locatie. Natuurlijk zaten alle hotels helemaal volgeboekt…

Duh, het is dan ook het hoogseizoen! Uiteindelijk kwamen we uit bij de kleine kamer van de Aquarius Apartments. De kamer was dan wel echt klein (lees: rond de 15 m2), maar de locatie en de sfeer maakten erg veel goed. De kamer bevatte alles wat we wel echt nodig hadden, zoals een kleine kitchenette (helaas zonder kookplaat), een eettafeltje, een balkonnetje en een eigen badkamer. Ik moet hierbij wel noemen dat alles vrij klein was, in de badkamer kan je niet met meer dan één persoon staan.

Het appartement heeft Wi-Fi, maar die biedt niet meer dan je kan verwachten van een hotel. Netflix en Chill is niet echt aan te raden. Het balkon was een absolute plus, met een leuk uitzicht. Verder was de koelkast ook enorm fijn. De kitchenette had ook een oven, maar die hebben we niet gebruikt.

Aquarius-Zandvoort-7
Aquarius-Zandvoort-4

 

De grootte van de kamer mag echter niet baten, vooral als je toch al veel buiten de deur te vinden bent. Het appartement is namelijk heerlijk centraal gesitueerd in Zandvoort. Je bent binnen vijf minuten bij het strand en bij het centrum. Zandvoort is sowieso een heerlijke uitvalsbasis voor meerdere uitstapjes, zoals Amsterdam, Haarlem, de Kennemerduinen, Zaanse Schans… Noem maar op. Aangezien deze regio genoeg te bieden heeft, vonden wij een kleiner appartement geen punt.

Uiteindelijk hebben wij 125 euro betaald voor twee nachten in de Kleine Kamer van Aquarius Apartments. Hierbij zat een parkeerkaart (gratis parkeren in het centrum van Zandvoort dus) en de toeristenbelasting. Voor Zandvoort zeker niet duur, maar wel iets dan we als budget hadden uitgetrokken. Maar we hebben hier een enorm leuke tijd gehad, dus geen spijt! De prijs was eigenlijk best netjes, als je je bedenkt dat andere appartementjes die we zagen meteen een stuk duurder waren. Ik vond de kamer echter niet echt een appartement, eerder een hotelkamer met een eigen koelkast.

Hoe beoordeel ik Aquarius Apartments Zandvoort:

Schoon: 3/5 sterren

Sfeer: 3/5 sterren

Budget: 2/5 sterren

Locatie: 4/5 sterren

Kamer: 3/5 sterren

Aquarius-Zandvoort-3

Aquarius-Zandvoort-2

Aquarius-Zandvoort-5

Aquarius-Zandvoort-4

 

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!