Been to: Praag!

 In EUROPE, REIZEN, TSJECHIË

Afgelopen donderdag zijn Renske (my best mate) en ik op de bus gestapt richting Praag. We wilden al twee jaar iets samen doen, zoals een citytrip, en een tijdje geleden besloten we dan maar naar Praag te gaan!

We zijn twee volle dagen in de stad zelf geweest. Deze dagen waren echt mega lang, vermoeiend met veel lopen en vooral super mooi, inspirerend, verslavend en gezellig! We hebben allemaal mooie architectuur gezien, oude synagogen, kerken, een heel mooie (toeristische) brug en vooral heel veel mensen, verschillende soorten eten en vooral drank. Want ze houden daar van sterke drank en donker bier!

Ik heb echt genoten! Binnenkort krijg ik de foto’s van m’n vriendinnetje, want zij heeft heel professioneel alles gefotografeerd en ik was er om overal filmpjes van te maken. Wat ik daar mee ga doen krijgen jullie later te zien… ^^

Praag is zeker een aanrader en anders dan de meeste Europese steden. Tips en Know-how over Praag komt over een paar dagen! Inclusief shoplog 😉

Ben jij wel eens in Praag geweest?

 

Zoals altijd,

Roëlle

(foto is voor de Týn-kerk op het oude stadsplein van Praag)

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Stella
  Beantwoorden

  Wat leuk dat het zo leuk was -twee keer leuk is al te veel in een zin, stom woord, hihi-. Ik ben heel benieuwd naar alle hotspots, Praag lijkt me echt prachtig en ik zou er zelf ook graag eens heen willen! Is het niet ontzettend lang reizen met de bus? Liefs, Stella.

  • Roëlle
   Beantwoorden

   De busreis is bijna killing. Eerlijk gezegd dacht ik dat het acht uur met de bus was, maar het bleek dertien uren te zijn. Aaah! Maar de heenreis is te doen, de terugreis was ik zo gaar als een klontje! Maar Praag is zeker een aanrader, zelfs met de bus. Het is heel goed tussendoor even te doen omdat het goedkoop is en als je niet te vaak met de bus gaat is af en toe een lange zit wel uit te houden 😉 Zeker naar Praag gaan als je kan. De binnenstad is zo mooi! De sfeer is heel anders dan andere Europese steden. <3

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!