Coolste wereldreisfilmpjes | Inspiratie

 In REIZEN, TIPS & TRICKS

Vanmorgen toen ik wakker werd, zag ik dat een travelmovie vol op gedeeld werd. Aangezien ik zelf heel erg van reisfilmpjes houd en er super veel inspiratie uit haal, besloot ik drie geweldige reisfilms met je te delen. Elke reisfilm gaat over een wereldreis die de filmmaker heeft gemaakt. Na deze filmpjes gezien te hebben, heb ik echt weer kriebels voor een mooie reis van een aantal maanden. En jullie?

We call this home – Walter Chang

Het eerste filmpje gaat over een drie jaar (!) durende wereldreis die Walter Chang heeft gemaakt. In zijn film gebruikt hij zijn GoPro om alle mensen die hij heeft ontmoet en plekken die hij heeft bezocht aan ons te laten zien. Hier krijg je toch spontaan “spaar-kriebels” van?

3 years of travel in 3 minutes – High on Life

De gasten van dit filmpje proberen aan de kijker uit te leggen dat alles mogelijk is, als je je er maar voor openstelt. Oke, High on Life, let’s do this!

A travel around the world – Elin en Joakim

Dit is de langste film van allemaal, deze duurt een halfuur. Toch is dit een film die je meeneemt langs o.a. Dubai, Maleisië, Australië, Bahama’s, Hawaï en Los Angeles. Ik bedoel, dat is je halfuur totaal waard!

Als jij zou kunnen rondreizen, welke landen zou jij bezoeken? Ik zou denk ik gaan voor Jordanië, Marokko, India, Indonesië, Peru en Ijsland!

Recommended Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!