Een terugblik op mijn reisjes in 2014

 In REIZEN

Het afgelopen jaar heb ik veel mogen zien van de wereld. Ik heb niet alleen in eigen land plekken ontdekt, ook over de grens. Nu het echt bijna 2015 is, werd het tijd voor een kort overzicht van 2014. Wat heb ik allemaal gedaan?

Maart – Praag

In Maart ging ik met mijn beste vriendinnetje een paar daagjes naar Praag. Lekker een stedentripje, iets wat we samen nog nooit hadden gedaan en bovendien in een land die ik nog nooit had bezocht. Praag was betoverend, het was een stad en een reisje om niet te vergeten. Het is zeker ook een stad die ik nog eens wil bezoeken. Kijk hier voor mijn verslag…

DSC0134

Mei – Maastricht, Valkenburg & platteland van Limburg

Samen met mijn familie gingen we een week naar Limburg. We logeerden in een huisje op de Limburgse heuvels, vlak bij Maastricht. We zijn weg geweest naar deze mooie stad, waar ik al een keer eerder was. Ook hebben we Valkenburg een bezoekje gebracht. Wat houd ik van Limburg, ik ben nu al vier keer op vakantie geweest naar deze Nederlandse provincie. Voelt altijd zo buitenlands!

Juli – Frankrijk & Italië

In juli gingen mijn vriend en ik op weg naar het zuiden. Onze vakantie begon in Frankrijk, een week met de familie. Check hier mijn blog over deze week. We zaten de eerste week aan de côte-d’azur, de tweede week trokken we door naar de Italiaanse Bloemenrivièra. Zo enorm genoten! En wat is Italië een andere ervaring, wat een mooi gebied! Klik hier voor de blogpost over Italië.

IMG_2327

Oktober – Londen

In oktober hadden we tickets geboekt voor het concert van Hans Zimmer. Lees hier meer over dit concert. Omdat het optreden in Londen was, plakten we er met hartenlust nog twee daagjes aan vast. Londen is zeker een stad wat mijn hart heeft. Het heeft een sfeer die ik – tot nu toe – nog nergens anders vond. Een ondergrondse sfeer, stads, druk maar toch gezellig. Lees hier mijn blog over het weekendje Londen.

WP_20141108_11_35_54_Pro

November – Texel

Eind november ging ik met mijn studievereniging naar Texel. Ik moet eerlijk bekennen dat het pas de tweede keer was dat ik voet had gezet op een Waddeneiland. En wat is Texel fijn!

Kortom, mijn jaar was heerlijk gevuld, precies goed. Ik heb mooie momenten meegemaakt zoals je hier al kon lezen. Ben benieuwd wat 2015 voor mij in petto heeft! In elk geval een tripje naar Weerterbergen en een week naar Portugal. I’m blessed.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!