Geboekt: Praag!

 In EUROPE, LIFESTYLE, PERSOONLIJK, REIZEN, TSJECHIË

Een tijdje terug (lees: in januari) had ik mijn persoonlijke reiswensenlijst gepost. Hierop stonden mijn top-10 want-to-go steden waarvoor ik grootste dromen had, maar helaas nog geen enkel plan. Hier is verandering in gekomen. Ik ga namelijk voor vier daagjes naar Praag, in maart. En heel toevallig stond Praag bij mij op nummer één!

bron

Toen ik in mijn top-tien Praag op nummer één had gezet, had ik een romantische reis voor twee in mijn hoofd. Met m’n vriendje, samen hand in hand de straatjes afslenteren, op zoek naar cultuur en plezier. Het loopt alleen wel eventjes wat anders, aangezien ik met m’n beste vriendin ga!

In maart ga ik van donderdag de 13e tot zondag de 16e naar Praag toe. Ik en mijn vriendin wilden al een tijd op stedentrip, en toen we eenmaal wilden organiseren was het lastig om de vliegtijden aan onze vrije dagen aan te passen. We wilden de reis zelf samenstellen maar door kleine details was dit heel erg moeilijk te regelen. Uiteindelijk kozen we er voor om een voorgeplande reis te boeken bij een bureau.

bron

En nu hoor ik je denken, een al geplande reis geboekt? Het is eigenlijk niks voor mij. Maar het schijnt heel fijn te zijn! De reis en het verblijf is georganiseerd en elke ochtend en avond rijdt er een bus van de maatschappij van en naar het centrum zodat je gemakkelijk de stad in kan. Daarnaast kan je voor excursies opgeven, waar ik zelf een hekel aan heb. Ik wil zelf bepalen wanneer ik waar heen ga.

En dat kan ook! Want we kunnen ook zelf vervoer regelen of gewoon s’avonds pas weer de groep opzoeken om samen terug te rijden. Helemaal prima dus.

Ik ben benieuwd hoe Praag is. In elk geval heb ik er super veel zin in en hoop ik vooral dat de reis niet gecanceld wordt!

Zou jij naar Praag willen?

Liefs,

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!