Hotspot: Cocktailbar Bossa Nova in Marbella | Spanje

 In EUROPE, HOTSPOTS, REIZEN, SPANJE

Het lijkt misschien wel alsof ik alleen maar Mojito’s aan het drinken ben tijdens mijn reis door Spanje. Niks is minder waar, maar ik moet toegeven dat de cocktails hier wel verslavend zijn. Na een dag vol zon of juist slenterend te hebben doorgebracht, is een bezoekje aan een bar vol lekkere fruitige cocktails geen ondenkbaar idee, tenzij je budget je het niet echt toelaat. Maar, zoals wij als stel al eerder hebben ontdekt, doen wij niet meer aan budget aan het einde van vakantie. Vandaar dat we vanavond weer twee cocktailbarretjes hebben bezocht, waarvan de ene véél lekkerder was dan de andere.

Ondertussen zijn we in Marbella, het stadje aan de kust waar de rich and the famous te vinden zijn. En dat merk je ook aan de prijzen, eten is veel duurder, een pizza Margarita is soms wel over de tien euro. Als echte fanaten van rondreizen is het niet de bestemming waar je het meeste geld in zou moeten stoppen, maar het is zeker een héérlijke afsluiter. En bij een afsluiter horen lekkere drankjes.

We liepen richting het oude centrum, richting de Plaza de Naranja’s, toen we op dit leuke tentje stuitten met mintgroene bordjes en witte stoeltjes. Helemaal ons ding, alleen al de inrichting verleidde ons meteen om te gaan zitten. Na een inspectie van de kaart (waar meer dan vijftig cocktails op stonden, gesorteerd op alcoholsoort) besloten we dat dit onze plek zou worden. Na een keurig woordje Spaans ontvingen we een korte tijd later onze mojito’s, die echt héérlijk bleken te zijn. Precies groot genoeg, zoet genoeg, fris genoeg en lekker veel alcohol. Naast dat de mojito’s super fijn waren, was de bediening ook geslaagd. De ober maakte een praatje met ons en bediende ons met een brede glimlach.

Ben jij binnenkort in Marbella? Bossa Nova (vernoemd naar de muziekstijl uit Brazilië) is echt een plek waar je zeker een drankje moet nuttigen! En als je niet van alcohol houdt maar meer op zoek bent naar een hapje: ze verkopen ook crèpes! Je vindt Bossa Nova in de steegjes van Marbella centrum (Calle Peral, Numero 15).

Front-Bossa-Nova Mojito-Bossa-Nova Roëlle-Bossa-Nova

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!