Hotspot: Cocktails bij Los Pellizquitos in Malaga | Spanje

 In EUROPE, HOTSPOTS, REIZEN, SPANJE

Vanaf het moment dat ik mijn eerste Piña Colada proefde toen ik achttien was, was ik om. Een drankje op zijn tijd gaat er bij mij best in. Een cocktail maakt je leven nou net iets feestelijker. Hier in Malaga zijn ze sowieso dol op cocktails. Of zijn ze in Spanje gewoon dol op drank? In ieder geval is er in Malaga overal wel drank en/of een cocktail te koop. Maar wat je vooral veel voorbij ziet komen zijn de Mojito’s. En dan vooral Mojito Cubano. En laat ik nou net dol zijn op dat specifieke drankje!

Toen we in Malaga tijdens onze eerste “flaneersessie” neerstreken bij Los Pellizquitos, kregen we de cocktail van ons leven. Op de boulevard langs de haven waren allerlei kleine restaurantjes, winkeltjes, kraampjes en cocktailbars geopend. De sfeer was echt uniek: iedereen had zijn mooiste jurkje of shirt aan en iedereen haalde iets te eten, drinken of was aan het winkelen. En dat om elf uur in de avond. Het leven was nog in volle gang. Toen we bij Los Pellizquitos aankwamen met cocktails voor vijf euro konden we geen nee zeggen.
De cocktailbar maakt een héérlijke Mojito. De loungestoelen zijn gemaakt van dubbele vlonders waar een versierd kussen op lag. Heel simpel, maar heel origineel en het zit gewoon lekker. De cocktailbar is in de open lucht, iedereen die op de boulevard flaneert loopt langs je heen. Eigenlijk waren het loungesets van banken op de weg langs het water. Dit maakte het ook gaaf, je kon zo over de half verlichtte haven uitkijken en je zag daarachter Malaga liggen met de burcht en de verlichtte kerk. Heerlijk.

Ga je naar Malaga en houd je van cocktails, flaneren en vooral genieten? Stop dan vooral even voor een cocktail bij Los Pellizquitos in het mooie Malaga.

7

 

 

Recommended Posts
Comments
  • Ruben Hadders
    Beantwoorden

    “Een cocktail maakt je leven nou net iets feestelijker.”
    Die slaan we op in de categorie “Famous quotes from The Girl With The Backpack”. Begin trouwens ook een vermoeden te krijgen wat er in die backpack zit…. 😉

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!