Hotspot: Dubbeldekker van SNOG | Engeland

 In EUROPE, GROOT-BRITTANNIË, HOTSPOTS, REIZEN

Toen we langs de Thames liepen in Londen, stuitten we op een wel heel geniale dubbeldekker. Je zou het ook een dubbel-lekker kunnen noemen. Benieuwd over welke hotspot ik het heb? Lees snel verder…

Deze prachtig roze-kleurige dubbeldekker stond geparkeerd op de Southbank, langs de Thames. Dit prachtige wonder is van het merk SNOG. Ze verkopen frozen yoghurt. En hoewel niet iedereen dat concept nog kent, ben ik zo iemand die “froyo” moet hebben als ik het zie.
Dus toen we langs deze beauty liepen, konden we niet anders dan een bakje ijs kopen, en genieten van het uitzicht. Je kon beneden de froyo kopen en de trap oplopen naar de tweede verdieping van de dubbeldekker. Ook waren er strandstoeltjes uitgeklapt naast de bus, waardoor je het ultieme strandgevoel in Londen kon krijgen.
En wat staat dit karretje op een super locatie! Tegenover de dubbeldekker waren nog meer eetkraampjes en verderop was een tweedehands-boekenmarkt. Als je dan naar de andere kant keek, zag je (DÛH) de thames, met daarachter Londen.

snog1 snog2 snog3 snog4 snog5 snog6

Dus: heb je zin in een ijsje? Ben je toch al in de buurt? En wil je, terwijl je eventjes uitrust van je wandeling door Londen, toch nog steeds de stad ervaren? Echt een aanrader. Lees: ga er niet heen als je allergisch bent voor zuivel.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!