Londen Diary #1

 In EUROPE, GROOT-BRITTANNIË, REIZEN

Het is alweer twee weken geleden, het heerlijke tripje naar het chique, drukke en o-zo dure Londen. Speciaal voor jullie hield ik een fotodagboek bij, ook wel bekend als een PLOG (picture-log). Ik pakte in en vloog op vrijdag, zag de meeste hot-spots, at froyo en luisterde naar Hans Zimmer op zaterdag en bekeek de London Tower en vloog terug op zondag. Benieuwd naar alle foto’s? Lees dan heel snel verder!

 

londen19Ik houd van lijstjes en van organiseren. Vandaar deze inpak & to-do lijst.

londen18

Ondertussen bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om te laten zien hoeveel, of liever: hoe weinig, je eigenlijk mee hoeft te nemen op stedentrip!

londen17

Goed, die avond vlogen we vanaf Amsterdam naar London Gatwick. We vlogen met Easyjet. We hadden zo veel vertraging!

londen16

Nog langer wachten… We hadden gepland om om 11 uur (Engelse tijd) in het hotel aan te komen, maar dat werd uiteindelijk 2 uur ’s nachts! Snel slapen, gelukkig was de receptie nog open!

 

londen15

De volgende ochtend hebben we ontbeten in Piccadilly Circus een tentje. Daarna liepen we door naar Leicester Square, waar er een Afrikaans muziekfestival bezig was.

londen14

Natuurlijk moest ik een typische foto maken van de Underground.

londen13

En van de dubbeldekker bussen… 🙂londen12

Vanachter de Big Ben kon je precies het London-Eye zien.

 

londen11Natuurlijk liep ik erg vaak met een kop koffie! De Starbucks zie je al overal, maar de Pret-a-Manger nog veeeeeel vaker! En een plus: het is erg lekkere koffie en goedkoper dan de typische Starbucks.

 

londen9londen10Brug oversteken om aan de overkant van de Thames te komen. Zoals je kan zien was het een erg druk weekend. Blijkbaar was er ook al vakantie in Engeland…

Aawh, so pritey

snog6 snog1

Tijd voor FROYO! We zagen een hele leuke plek om het te eten, die komt later nog op de blog. Echt een aanrader! Het zonnetje scheen een beetje, dus een bakje yoghurtijs was niet verkeerd! Ik had met Oreo, browniestukjes en banaan genomen… Volgende keer neem ik een andere combo, maar toch was het heel erg lekker!

londen5 londen6 londen7 londen8

Vanaf de Southbank liepen we de Milleniumbridge over naar St. Pauls.

londen4

Na St. Pauls gingen we naar het bekende Covent Garden. In de hallen waar mensen zaten te eten, waren een stel muzikanten heel enthousiast muziek aan het spelen. Ze dansden, zongen en speelden de strijkinstrumenten. Enorm leuk om mee te maken!

Daarna liepen we naar de Hardy’s. Lekker!! Zoveel snoep bij elkaar! Ik voelde me letterlijk als een kind in een snoepwinkel, lol.

londen1 londen2 londen3

Binnenkort deel twee! 🙂

Liefs,

Roëlle

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!