8 x foto’s in…| Thailand

 In AZIË, REIZEN, THAILAND

Vorig jaar ben ik een tijdje wezen reizen. Ik ben o.a. langs Singapore, Maleisië en Thailand gekomen. Vorige maand postte ik al een artikeltje met enkele foto’s van Thailand, vandaag deel twee!

 Zonsopkomst…
 Na de Thaise kookcursus 🙂
 Midden in het regenwoud bij ChangMai (Olifanten-stad)
 Lunchpakketjes maken voor de trekking door het regenwoud. De bladeren zijn van een bananenboom.
 Een meisje in klederdracht op de trappen voor de Golden Temple.
 Zonsondergang in Pattaya.
 KaoSan Road, de backpackerstraat van Bangkok.
Laatste avond in Bangkok, zonsondergang vanuit het zwembad van een vriendinnetje van ons!

Volgende keer Laos! 🙂

Zoals altijd,

Roëlle

Recent Posts
Showing 5 comments
 • ohhappymay
  Beantwoorden

  Ik ben op exact al die plekken ook geweest al weet ik het van die eerste foto niet helemaal zeker (het is alweer 3 jaar geleden en heb een hoooop tempels gezien). Ben geloof ik alleen niet in Pattaya geweest. Maar leuk om weer terug te zien!

  • Roëlle
   Beantwoorden

   Oh wat super leuk! Ja ik ben voor 1,5 maand in Thailand geweest, maar dit zijn een beetje de hoogtepunten inderdaad! Leuk dat je er ook bent geweest! Ik ga binnenkort reistips posten over Thailand, misschien als je me volgt op BL dat je het ziet wanneer het online staat!!

 • ohhappymay
  Beantwoorden

  Ik ben op exact al die plekken ook geweest al weet ik het van die eerste foto niet helemaal zeker (het is alweer 3 jaar geleden en heb een hoooop tempels gezien). Ben geloof ik alleen niet in Pattaya geweest. Maar leuk om weer terug te zien!

 • Talitha
  Beantwoorden

  Super mooi! Lijkt me een heel gaaf land om eens te zien!

 • Talitha
  Beantwoorden

  Super mooi! Lijkt me een heel gaaf land om eens te zien!

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!