Mijn Thailandverhaal in foto’s/1 #PROJECTTRAVEL

 In REIZEN

Hoi!

Zes maanden geleden kwam ik terug van een grote reis naar Zuid-Oost Azië en Australië, tot mijn eigen grote spijt! Het lijkt al zo lang geleden, maar als ik dan echt realiseer dat het een halfjaar geleden is allemaal, dan schrik ik echt. Het was zo leuk! Ik had zoveel pret! Er is sindsdien zoveel gebeurd dat ik bijna niet kan bevatten dat het ooit echt gebeurd is. Maar als ik dan mijn fotoalbums open doe, dan zie ik het harde bewijs. Thailand, Laos, Maleisië, Singapore en Australië, van mijn lijstje afgestreept. En mijn lijstje is erg lang!

Ik heb erg veel foto’s, terwijl er zoveel rampen hebben plaatsgevonden met mijn camera’s! Allereerst heb ik de domme beslissing genomen om niet mijn goede camera mee te nemen op reis (een Canon spiegelreflex) maar een waterproof compactcamera. Op zich heel leuk, aangezien we onder water foto’s konden maken – met hilarische resultaten, maar de kwaliteit van de foto’s waren niet altijd opperbest. Uiteindelijk ben ik de foto’s van Maleisië en een stukje Thailand kwijtgeraakt omdat ik mijn SD-kaartje verloor. In Australië crashte mijn onderwatercamera door – hoe bedenk je het ook – waterschade. Dus de laatste drie/vier weken had ik geen camera.

Afijn. Het leek me leuk om een fotoverslag te plaatsen met mijn favo foto’s! Van elk land plaats ik een paar foto’s. Allereerst Thailand, part 1.

Het zijn er een paar, volgende keer meer!
Als je mijn verhalen nog wil lezen, moet je maar eens naar mijn reisblog surfen. Mijn foto’s staan daar helaas niet op!

Liefs,
Roëlle

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!