Heb jij je vakantie al geboekt?

 In EUROPE, REIZEN

Dit is een gesponsord artikel

Het is alweer de maand maart en dat betekent dat iedereen al weer nadenkt over de zomer. Ga jij dit jaar op een sportieve of doe je het rustiger aan op een luxe camping? Of je nou zelf gaat of met de hele familie, een fijne vakantie begint met een mooie locatie.

Ik ben opgegroeid met een tent in de achterbak van de auto op weg naar een mooie plek in het Franse platteland. De tent opzetten was een leuk onderdeel van de vakantie, waar ook wel veel stress bij kwam kijken. Na de tent zijn we overgegaan op een vouwwagen en niet veel later hebben we de vouwwagen ingeruild voor een mobilhome op een camping. Wat hebben al deze kampeerplekken gemeen? Een goede camping!

Een camping heeft veel voordelen. Je bevindt je al in de natuur, ontmoet nieuwe mensen en kan meedoen aan activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Een camping is nog fijner als de voorzieningen en staanplaatsen hoogstaand zijn en wanneer het personeel vriendelijk en gastvrij is.

Yelloh! Village staat al vijftien jaar in de top van de openluchtcampings. Met 65 bestemmingen door Frankrijk, Portugal en Spanje heen staat Yelloh! Village voor kwaliteit, natuur en plezier. Ondanks dat ze zijn onderscheiden met het label “best camping” en genomineerd zijn door de kampeergids van Michelin, blijven de campings zich verbeteren. Met een tevredenheidsvragenlijst aan het einde van elke vakantie houden ze rekening met de feedback van hun gasten. Zo blijven de camping altijd rekening houden met de gasten!

Heb jij je vakantie al geboekt? Ga dan weer eens kamperen. Gezellig, ontspannen en in de natuur. Kies voor een bungalow of neem je eigen tent mee. Ga kanoën, duik in het luxe zwembad of geniet van de omgeving. Camping boeken? Kijk eens tussen het aanbod van Yelloh! Village.

 

Bretagne-Yelloh!-Village-Le-Ranolien4 Aquitaine-Yelloh!Village-Sylvamar

Recommended Posts

Leave a Comment

Neem contact met me op

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Stuur me gewoon even een berichtje!